Zoveel verdient Cara Delevingne per dag
Foto: Photonews
2014 was een topjaar voor de nog steeds maar 23-jarige Britse Cara Delevingne, niet alleen op professioneel vlak maar zeker ook financieel. Uit de boekhouding van haar bedrijf Cara & Co blijkt dat ze vorig jaar elke dag goed was voor 12.000 euro.

Hoewel Cara Delevingne sinds begin dit jaar gestopt is met modellenwerk stond ze toch in de Forbes-lijst van 2015 op de tweede plaats van modellen die het meeste geld binnenrijfden. Haar inkomsten van dit jaar worden dan ook geschat op om en bij de 9 miljoen dollar (8,5 miljoen euro). Dat grote geld verdiende ze vooral dankzij campagnes voor Chanel, Burberry, Topshop en Mulberry, schrijft de krant The Telegraph.

De jonge Britse concentreert zich nu op haar filmcarrière en ook daar lijkt het haar voor de wind te gaan. In 2016 verschijnen er drie films waar ze een hoofdrol in speelt. De bekendste daarvan is 'Suicide Suqad', waarin ze acteert aan de zijde van Jared Leto, Will Smith en Ben Affleck. Het ziet er dus niet meteen naar uit dat ze de buikriem wat meer zal moeten aanhalen in de nabije toekoms.