Er zijn zondag beelden opgedoken van tijdens het concert van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal in Bataclan. In de video is te horen hoe er plots schoten vallen in de concertzaal. Een van de bandleden die het ziet gebeuren vlucht weg, een andere probeert zich te beschermen met zijn gitaar.

Eerder waren al beelden van het vuurgevecht tussen de politie en de terroristen opgedoken. Patrick Zachmann, een fotograaf van het Franse 'Paris Match' die in de buurt van de getroffen concertzaal Bataclan in Parijs was, filmde de eerste confrontatie. Dat gebeurde vrijdagavond om 22.09 uur. 

Op de beelden is te zien hoe de agenten het concertgebouw proberen te benaderen, terwijl ze in een vuurgevecht verwikkeld zijn met de terroristen, enkele meters verderop in de concertzaal.

Ook Daniel Psenny, journalist voor de krant Le Monde, maakte de horrornacht in Parijs van dichtbij mee. Met zijn smartphone filmde hij de vlucht van radeloze bezoekers van concertzaal Le Bataclan, die renden voor hun leven. Op de beelden zijn talloze schoten te horen en worden gewonde concertgangers door bezoekers naar buiten gesleept.