Concert Eagles of Death Metal in Tourcoing geannuleerd
Foto: AFP

De Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal, die vrijdagavond op de planken stond in de Parijse Bataclan toen terroristen de zaal binnenvielen, treedt vanavond niet op in Le Grand Mix in Tourcoing. Dat laat productiehuis A Gauche De La Lune weten. Over het concert van zondag in het Koninklijk Circus in Brussel bestaat nog geen duidelijkheid.

“Na de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs en het instellen van de noodtoestand over heel Frankrijk, is het concert van de Eagles of Death Metal dat geprogrammeerd stond voor vanavond in Le Grand Mix geannuleerd. De tickets worden vanaf maandag terugbetaald aan uw verkooppunt. Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en hun familie, en ook naar de bands en iedereen die aanwezig was in de Bataclan.” Dat is het persbericht dat productiehuis A Gauche De La Lune zaterdagmorgen uitstuurde.

Zondag stond ook in het Koninklijk Circus in Brussel een optreden van de Eagles of Death Metal op het programma. Bij concertorganisator Live Nation was zaterdagmorgen nog niemand bereikbaar voor commentaar.