Rihanna draagt Belgische beha
Foto: *
Rihanna loopt wel eens vaker schaars gekleed rond, maar toen de zangeres onlangs besloot in een doorkijkjurk op restaurant te gaan, koos ze wel voor Belgisch ondergoed. Onder haar groene doorkijkjurk droeg ze een beha van het Belgische label La Fille d'O.

De zangeres werd gefotografeerd in een restaurant in het Braziliaanse Rio De Janeiro, met een op maat gemaakt visnetjurk van de New Yorkse ontwerper Laquan Smith. Maar het was de beha, duidelijk zichtbaar onder de jurk, die de aandacht trok in de hoofkwartieren van La Fille d'O, het label van de Gentse lingerieontwerpster Murielle Scherre. Rihanna droeg het model Gang Gang, een doorkijkbeha met een beugel in v-vorm tussen de borsten.

 

Het is niet de eerste keer dat Rihanna zich laat verleiden door mode met een Belgisch tintje. Onlangs droeg ze de 'Antwerpen'-sweater van het cultlabel Vetements, waarvan ontwerper Demna Gvasalia zijn opleiding aan de Antwerpse Modeacademie volgde. Ze trad al op in de ontwerpen van Hyein Seyo, ook student aan die academie, en ze is een grote fan van Dior, waar op dit moment de Belg Raf Simons de artistieke lakens uitdeelt.