Zweedse & Other Stories gaat samenwerken met Rodarte
De zusjes Kate en Laura Mulleavy Foto: & Other Stories

Het Zweedse modelabel & Other Stories, dat vestigingen heeft in Antwerpen, Brussel en Gent, heeft de handen ineen geslagen met niemand minder dan het ontwerpersduo van het Californische merk Rodarte. Ze werken samen aan een grote collectie van ready to wear, accessoires en schoenen die in de lente van 2016 gepresenteerd zal worden.

Net zoals H&M grote modehuizen als Balmain kan strikken voor samenwerkingen, is het kleine zusje & Other Stories erin geslaagd om samen te werken met Rodarte. Het merk is bekend om zijn artistieke mix van haute couture, moderne vrouwelijkheid en Californische invloeden.

‘We verheugen ons erop om met de samenwerking met & Other Stories het verhaal van Rodarte te vertalen naar een nieuwe omgeving’, klinkt het bij de zusjes Kate en Laura Mulleavy, het brein achter Rodarte. ‘De unieke positie van & Other Stories in het modelandschap geeft ons de ans om een heel speciale collectie te creëren.’

‘Diversiteit maakt deel uit van onze identiteit en met de co-lab collectie van Rodarte voegen we een nieuw, door LA doordrongen perspectief aan onze selectie toe’, zegt Samel Fernström van & Other Stories.

De Rodarte & Other Stories co-lab collectie zal in de winkels en online te koop zijn in de lente van 2016.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig