'De koning dacht dat ik Justine Henin was'
Kim Clijsters. Foto: vier
In de tweede aflevering van ‘De slimste mens ter wereld’ namen Kim Clijsters en Kevin Janssens het op tegen nieuwkomer Kathy Pauwels. Bekijk hier de leukste fragmenten uit de uitzending.

Wat als twee tennishelden op hetzelfde moment furore maken. Dan is de kans al eens groot dat je ze verwisselt. Het overkwam ook onze vorige koning Albert.

 

37 procent van de mannen houdt zijn ogen open tijdens het kussen. En daar is Herman Brusselmans één van. Al doet hij dit wel niet in alle situaties.

 

'Bolero' van Maurice Ravel is blijkbaar een enorm geliefd muziekje om de liefde op te bedrijven. Maar als het van Kathy Pauwels afhangt, dan mag het net iets harder.

 

Sommige vrouwen hebben het niet altijd zo gemakkelijk. Dat heeft ook Sociaal Incapabele Michiel (uit 'De Ideale Wereld') al mogen merken. Daarom vroeg hij zich af wat de meest voorkomende klachten zijn tijdens hun "menostruatiepauze".

 

Kathy Pauwels heeft het blijkbaar wel voor zuiderse types. Het ideale moment om Herman Brusselmans zijn echte naam te onthullen.

 

Een hele aflevering lang strijden de kandidaten voor hun seconden. Maar de echte strijd om niet naar huis te moeten gaan wordt pas op het einde uitgevochten. De finale: Kathy Pauwels vs Kim Clijsters