Victoria’s Secret maakt artiesten bekend voor jaarlijkse catwalkshow
Rihanna en Doutzen Koes tijdens de show van Victoria’s Secret in 2012 Foto: AFP

Enkele maanden nadat het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret haar nieuwe angels heeft voorgesteld, kondigde het label vandaag de artiesten aan die dit jaar op de catwalkshow in New York zullen optreden. Dit jaar zorgen Rihanna, Selena Gomez en The Weeknd voor de muzikale omkadering van de wereldbekende show.

De modeshow van Victoria’s Secret met afgetrainde modellen in extravagante lingerie zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in New York. De jaarlijkse catwalkshow van het lingeriemerk is een groot event waar veel beroemdheden aanwezig zijn en bekende muzikanten optreden.

Die bekende muzikanten zijn dit jaar Rihanna - die in 2012 al het podium betrad -, Selena Gomez en The Weeknd. De voorbije twee jaar verzorgde Taylor Swift de show.

Enkele maanden geleden maakte het Amerikaanse lingerielabel op Times Square reeds de tien nieuwe ‘Angels’ bekend. Zij zullen het komende jaar het uithangbord zijn voor het lingeriemerk en opduiken in de catwalkshow die naar jaarlijkse gewoonte wereldwijd wordt uitgezonden.