Het lijkt Kanye West nog steeds menens om in 2020 president van de Verenigde Staten te willen worden. Huidig president Barack Obama had alvast wat politiek advies voor hem tijdens een benefiet in San Francisco waarop beide heren aanwezig waren. Kanye en zijn vrouw Kim Kardashian hadden dan weer een cadeautje mee voor de president.

In een met humor doorspekte speech gaf Obama Kanye West tips voor als hij echt een gooi zou willen doen naar het presidentschap. 'Vreemder dan dit moet het niet worden', stak Obama van wal. 'Maar als hij het echt meent heb ik alvast drie tips voor hem. Eerst en vooral moet je leren omgaan met rare individuën die zich gedragen alsof ze meedoen in een realityshow (West vrouw Kim Kardashian speelde mee in een realityshow, red.). Ten tweede kan je beter niet zeggen dat je een 'dark twisted fanatasy' (de titel van het album van West, red.) hebt, als je president wil worden. Ten derde: Denk je echt dat dit land een donkere man uit Chicago met een vreemde naam president gaat maken (Chicago is de stad waar Kanye opgroeide en waar ook Obama heeft gewoond)?'

 

Kanye en Kim konden de grappen van Obama wel smaken en hadden naar het benefiet ook een cadeautje meegebracht in de vorm van twee schoendozen. Op de labels valt te zien dat het om Yeezy's gaat, de populaire sneakers die Kanye voor Adidas heeft ontworpen. Aan de schoenmaat 46 te zien, lijkt het er op dat de president met twee van de hippe paren werd bedacht. 

 

Special delivery #yeezys

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op