Club Brugge start tegen Midtjylland met De fauw en Claudemir
Foto: BELGA

Michel Preud’homme heeft voor enkele verrassingen gezorgd in de basiself van Club Brugge voor het Europa League-duel van donderdagavond in het Jan Breydelstadion tegen de Deense kampioen Midtjylland. Zo starten Davy De fauw en Claudemir, terwijl Timmy Simons en Thomas Meunier op de bank beginnen.

In doel krijgt Sébastien Bruzzese van Preud’homme opnieuw de voorkeur op Sinan Bolat. Voor Bruzzese vormen De fauw, Duarte, Mechele en De Bock de defensie, op het middenveld staan Claudemir, Vormer en Vanaken. Voorin moeten Diaby, Izquierdo en Pereira voor de nodige offensieve impulsen zorgen. Jelle Vossen start op de bank.

Club kreeg op de openingsspeeldag in groep D een zware oplawaai van het Italiaanse Napoli (5-0), de Denen hielden de punten thuis tegen het Poolse Legia Warschau (1-0). Blauw-Zwart weet dus wat gedaan, om kans te maken op een ticket voor de volgende ronde wordt best gewonnen van Midtjylland.

Opstelling Club Brugge: Bruzzese, De fauw, Duarte (cap), Mechele, De Bock, Claudemir, Vormer, Vanaken, Diaby, Pereira, Izquierdo.

Volg hier Club Brugge - Midtjylland LIVE!