Smartmat opent (even) eigen restaurant
Foto: Smartmat

Smartmat kennen we van de de maaltijdboxen-aan-huis, maar het Antwerpse bedrijfje nodigt u voor een keer uit om zelf aan tafel te schuiven en ook het koken aan hen over te laten. De Smartmat Bistro duikt de komende weken op in vier Belgische steden.

Smartmat wil zijn klanten niet alleen op een eenvoudige en snelle manier laten genieten van koken en tafelen, maar ze ook bewust laten omgaan met hoe en wat we eten Het boek in samenwerking met Lannoo was een eerste stap, maar om u nog meer in hun verhaal te betrekken, werd de Smartmat Bistro in het leven geroepen.

Dat tijdelijke restaurant zal neerstrijken in vier Belgische steden. Het concept: een gezellig etentje in een huiselijke sfeer waar de potten gewoon op tafel staan. Iedereen is er welkom, maar elke locatie heeft een aangepast programma gericht op een specifieke doelgroep.

Zo staat er een bio wijnproeverij voor vijftigplussers op de planning op 16 en 17 oktober in Antwerpen en kunnen singles uit het Gentse op 30 en 31 oktober deelnemen aan een tafelrondje speeddating.

De deuren van de Brusselse bistro gaan op 13 en 14 november open voor Nederlands- en Franstalige koppels en de laatste bestemming is Hasselt, waar jonge gezinnen met kinderen worden verwelkomd op 27 en 28 november, met een aangepast menu voor de kleinsten én kinderopvang.

Om in te pikken op de trend van wilddineren (ofwel het dineren op geheime locaties), maakt Smartmat de exacte locaties maar een aantal dagen op voorhand bekend. Met veertig stoelen aan tafel zijn de plaatsen gelimiteerd, inschrijven kan via de website . Per persoon betaalt u 25 euro.