Mogelijk extra concert na stormloop op Muse-tickets
Muse-frontman Matthew Bellamy in de AB begin deze maand. Foto: blg

De twee concerten van de Muse in Paleis 12 in Brussel waren woensdagvoormiddag in minder dan een uur uitverkocht. Heel wat fans grepen naast tickets uitten hun ontgoocheling op sociale media, maar mogelijk komt er nog een derde optreden.

De unaniem lovende recensies van het optreden in de AB zal er wellicht voor iets tussen gezeten hebben, maar woensdagvoormiddag zaten vele duizenden mensen aan hun computer, smartphone of tablet om tickets binnen te halen voor dat ene aangekondigde optreden in Paleis 12 op 12 maart 2016.

Het duurde maar enkele minuten voor het eerste optreden al uitverkocht was. Gelukkig waren de organisatoren daarop voorzien, want meteen werd een tweede optreden aangekondigd. Minder druk werd het er niet op, want een half uur later was ook voor dat concert geen kaartje meer te krijgen.

Door de grote vraag werd beslist om een wachtlijst te openen voor een derde concert. Als genoeg mensen zich daar op inschrijven , komt er ook op 14 maart nog een show van frontman Matthew Bellamy en zijn band.