Modeontwerpster Essentiel komt spreken op Pop-Up Class
Inge Onsea

Inge Onsea van het Belgische modelabel Essentiel is dit jaar een van de ondernemers die komt spreken tijdens Pop-Up Class. Het twee weken durende evenement biedt naast een co-workingspace ook gratis lezingen, gericht op jonge ondernemers.

Pop-Up Class is een tijdelijke co-workingspace en lunchplek waar gedurende twee weken - van maandag 5 tot en met vrijdag 16 oktober - een hele resem namen ’s avonds een lezing komen geven waarbij iedereen welkom is. Het decor voor de tweede editie van het evenement is Campus Opera in Antwerpen.

Onder meer Alex Agnew, Eva Daeleman en trendwatcher Herman Konings zullen de jonge ondernemers en ambitieuze studenten toespreken, maar ook Magali Elali en Bart Kiggen (Coffeklatch), Elfi De Bruyn, en Angelique Foré van website Belmodo komen tekst en uitleg geven bij hun ondernemerschap.

Modeontwerpster Inge Onsea komt dan weer vertellen hoe Essentiel, het label dat ze vijftien jaar geleden lanceerde met haar echtgenoot, is uitgegroeid van een eenvoudige T-shirtlijn tot een volwaardige collectie voor mannen en vrouwen inclusief schoenen en accessoires, met winkels wereldwijd.

De exacte data en het volledige programma van Pop-Up Class vindt u terug op de website.