Sam Smith licht tipje van de sluier over nieuw James Bond-lied
Foto: Photo News

Na eerdere speculaties heeft zanger Sam Smith bevestigd dat hij het lied van de nieuwe James Bond-film ‘Spectre’ zal verzorgen. Hij verklapte ook al hoe die titelsong zal gaan heten.

Bij elke nieuwe James Bond-film hoort ook een lied dat de bekende filmfranchise alle eer aandoet. Voor de aankomende telg ‘Spectre’, begin november in de Vlaamse filmzalen , zal de Britse singer-songwriter Sam Smith hoofdacteur Daniel Craig vergezellen van gepaste muziek.

Smith is ontzettend opgetogen over deze opportuniteit. Hij noemt deze kans ‘een hoogtepunt uit zijn carrière’ en vindt het een ‘enorme eer’.

 

De zanger maakte ook bekend dat het nummer 'Writing's on the wall' zal heten. Vanaf middernacht is het nummer online verkrijgbaar.

Maandag werd al een hint de wereld ingestuurd door de zanger op de sociale netwerksite Twitter. ‘Ik ben zo blij om deel uit te maken van deze iconische Britse filmserie en in een rijtje terecht te komen van sommige van mijn grootste muzikale inspiraties. Verder hoop ik dat iedereen evenveel zal genieten van de nieuwe song zoals ik er van genoten heb om er aan mee te werken’, klinkt het verder.

 

 

 

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig