Gert Verhulst gaat koken op Njam!
Foto: BELGA

Studio 100-baas Gert Verhulst presenteert vanaf dinsdagavond het programma De Garde van Gert op Njam!. Ook televisiekok Piet Huysentruyt krijgt vanaf dit najaar een vaste stek op het kookkanaal, dat in december vijf kaarsjes uitblaast.

Gert Verhulst zal voor het eerst zelf een programma presenteren op het kookkanaal dat hij vijf jaar geleden lanceerde. In De Garde van Gert maakt hij elke dag samen met een chef een gerecht klaar. Eenvoud is troef, want het duo heeft slechts een half uur om iets lekkers op tafel te toveren.

Het programma is van maandag tot donderdag te zien op het kookkanaal om 20.40 uur. Onder meer Dominique Persoone, Roger Vandamme en Piet Huysentruyt kruipen samen met Gert achter het fornuis.

Die laatste krijgt eveneens een nieuw programma: Piet Patron gunt de kijker vijf dagen na elkaar een blik achter de schermen van Piets restaurant Likoké in Les Vans in Frankrijk.

Njam! ging vijf jaar geleden van start met vijftien uur eigen gemaakte producties, inmiddels zijn er dat al meer dan 280. Dagelijks kijken er meer dan 230.000 mensen naar het kanaal, maandelijks zijn dat er gemiddeld twee miljoen. De Njam!-chefs zijn goed voor veertien Michelinsterren.