In Roermond, net over de Nederlandse grens, is het levenloze lichaam van een man gevonden op de vluchtstrook van de A73. Volgens de eerste gegevens zou het gaan om een liquidatie. Mogelijk is er een verband met de moord op Silvio Aquino in Opglabbeek.

Het lichaam werd donderdagmiddag rond 13 uur door ambulanciers aangetroffen langs de autosnelweg A73 in Nederlands-Limburg. Dat staat te lezen in de officiële mededeling van de politie van Roermond. De ambulanciers zagen hoe op de vluchtstrook een auto stond waarbij een man op het asfalt lag. Toen zij stopten om hulp te verlenen, stapten enkele mannen in de auto en gingen ze ervandoor. De man die op de vluchtstrook lag, was overleden.

Beige Jaguar

De politie zegt nog niets over de doodsoorzaak van het slachtoffer en start een onderzoek naar de feiten. Volgens onze bronnen zou er echter een band zijn met de moord op Silvio Aquino die kort voordien werd doodgeschoten op het industrieterrein van Opglabbeek.

De Nederlandse politie is op zoek naar een beige Jaguar met Nederlandse nummerplaat 40-ZD-PB. In het voertuig bevinden zich vermoedelijk drie inzittenden, onder hen één persoon met een tulband. De nummerplaat zou wel gestolen kunnen zijn.