Opvallende nieuwkomers en gevestigde waarden in najaar Q-Music

Radiozender Q-Music heeft haar programmatie voor het najaar bekendgemaakt. Opvallend: daarin is geen plaats voor Kürt Rogiers , maar wel voor Sam De Bruyn en Sean Dhondt.

De ochtend van Q-Music zonder Sven Ornelis én Kürt Rogiers, dat zal even wennen worden. Maarten Vancoillie krijgt voortaan het gezelschap van Dorothee Dauwe in de ochtendshow Dauwe & Vancoillie tussen 6 en 9 uur.

Vertrouwde stem Sven Ornelis horen de luisteraars dan weer van 9 tot 12 uur. De presentator is nu ook adjunct-programmadirecteur en is tevreden. ‘We zijn in constante evolutie omdat ook onze luisteraars constant evolueren. We starten op 31 augustus met de nieuwe Q. De twee grondstoffen zijn duidelijk: onze luisteraars en muziek die raakt’, aldus Ornelis.

Van 12 tot 13 uur presenteert Jolien RoetsTell me what’s your flava, waarin luisteraars zelf kiezen wat gedraaid wordt. Wim Oosterlinck zal in zijn nieuwe programma, tussen 13 en 16 uur, luisteraars verrassen, klinkt het bij de zender.

Voor een ‘ongedwongen avondspits’ kunnen de luisteraars dan weer terecht bij Sam De Bruyn en zijn sidekick Heidi Van Tielen tussen 16 en 19 uur. De Bruyn komt over van Studio Brussel en is een van de grootste radiotalenten in Vlaanderen.

Een andere nieuwkomer, Sean Dhondt, presenteert van maandag tot donderdag tussen 19 en 22 uur. Hij stapt op bij JIM tv om aan een radio-avontuur te beginnen, samen met Marcia Bwarody. De avond afsluiten gebeurt bij Rik Boey van 22 uur tot middernacht.

Nieuw logo

Q-Music pakt vanaf 31 augustus ook uit met een nieuw logo en een nieuwe baseline: ‘You make us Q.’

Programmadirecteur Tom Klerkx is dan ook een tevreden man. ‘We zijn blij dat het jong talent dat we achter de schermen hebben klaargestoomd er nu klaar voor is om in de spits te spelen, geruggensteund door onze ervaren klasbakken. Ook nieuwkomers en toptalenten Sam en Sean krijgen een meer dan verdiende plek op Q.

Lees hier alles over de nieuwe programmatie.

You Make Us Q - vanaf 31 augustus

You Make Us Q Vanaf 31 augustus hoor je enkele vertrouwde én enkele nieuwe stemmen op Q. Lees alles over de programmering op http://Qmusic.be/YouMakeUsQ

Posted by Q-music on maandag 17 augustus 2015