En toen lag er een gigantische Minion op straat
Foto: Erin Van Londen
Inwoners van Dublin keken dinsdag raar op toen een twaalf meter hoge Minion opeens over de weg rolde. Dat de Minionshype nog niet is uitgewerkt, blijkt uit de snelheid waarmee het - laten we eerlijk zijn - triviale bericht werd opgepikt door verschillende nieuwsmedia.

Sinds de Minions hun spin-off te pakken hebben, valt pas op hoe aanstekelijk populair ze zijn. De 'bananas!' en 'Kumbaya papagueno!' worden nog te pas en te onpas bovengehaald, berichten over de gele onderdanen zorgen nog steeds voor een glimlach. 

Deze Minion beleefde in Noord-Dublin zijn eigen avontuur. Hij zorgde voor een gebroken achteruitkijkspiegel, en vooral veel hilariteit onder wachtende chauffeurs. De ballon stond al even op een kermis in Noord-Dublin voor een windvlaag hem losblies en hij op de weg belandde.

Verschillende wachtende chauffeurs postten foto's op social media die gretig werden overgenomen door Engelstalige media.

 

 

De politie kwam ter plaatse om het incident op te lossen: agenten lieten de Minion leeglopen en overhandigden hem aan zijn eigenaars.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in