Gisele Bündchen betrapt bij plastisch chirurg
Foto: Photo News

Ze beweerde nooit aan haar lichaam te laten sleutelen, maar de Braziliaanse Gisele Bündchen bracht eerder deze maand toch een bezoekje aan een plastisch chirurg in Parijs. Het 35-jarige topmodel probeerde dit incognito te doen in een boerka, maar valt nu toch door de mand door de verkeerde schoenen aan te trekken.

Het topmodel heeft haar eigen cover verraden door open sandalen te dragen onder de boerka, terwijl dat verboden is voor moslima’s. Die zijn overigens niet opgezet met de vermomming van het topmodel. ‘Ze gebruikt ons geloof voor slechte doeleinden’, klinkt het bij een kwade imam uit Queens.

Ook in Frankrijk zijn ze niet blij met de poging van Bündchen om onherkenbaar binnen te sluipen in een schoonheidskliniek. De reden? Daar is het sinds april 2011 bij wet verboden om gezichtsbedekkende kleding te dragen.

De Amerikaanse tabloid The New York Post heeft extra bewijs dat het om het Bündchen gaat. Samen met haar zus werd ze die bewuste dag aan de kliniek afgezet door haar vaste chauffeur. De dag erna pikte hij de dames weer op. Hij had hen twee weken eerder ook al afgezet bij de dokter en toen was er nog geen vermomming in het spel.

Ook de rugzak die de vrouw met boerka droeg, werd eerder al bij het topmodel gesignaleerd.

Volgens anonieme bronnen liet het best betaalde model ter wereld zich opereren aan haar ogen en borsten, een cadeautje aan zichzelf voor haar 35ste verjaardag. Na de behandeling gingen de zussen nog vijf dagen ontspannen in het nabijgelegen resort Les Sources de Caudalie.