Ook in de straten rond het Vossenplein was het een meer dan gezellige drukte. Mede dankzij het warme weer zaten de terrassen bomvol, draaiden de tapkranen op volle toeren en deed de horeca goede zaken.

Voor het intussen tot cultstatus verheven Vlaamse showbizzduo Nicole en Hugo maakte het optreden deel uit van hun afscheidstournee, na een carrière van 45 jaar. Zij werden voorafgegaan door de dansers van Unik vzw, die de toeschouwers een eenvoudige choreografie aanleerden, en Remy Ray, de koning van het Brusselse charmelied.

Lou Depryck, de man met de rijk gevarieerde en internationale carrière, bracht zijn Hollywood Bananas mee om het publiek definitief op te warmen voor Brusselse vedette Lange Jojo, die het plein echt aan het swingen bracht. DJ Crazy Sir-G en The Planes sloten de avond af.

Waar andere jaren het Vossenplein moest afgesloten worden omdat de volkstoeloop te groot werd, was dat ditmaal niet het geval, hoewel het vaak op de koppen lopen was. Grote incidenten waren er niet te melden, het Rode Kruis moest slechts een 20-tal mensen verzorgen.