TW Classic al voor de 3de keer uitverkocht
TW Classic 2014 was een regenachtige editie. Foto: BELGA

Terwijl het festivalweekend zich stilaan op gang trekt, meldt de organisatie van TW Classic dat het festival, zaterdag in het festivalpark van Werchter, uitverkocht is. Voor de derde keer op rij al zijn de 60.000 tickets nog voor de start van het festival de deur uit.

Op de affiche voor de 14e editie, die zich zeer tropisch aankondigt, prijken Robbie Williams, Faithless, Anouk, Texas, Anastacia en The Scabs.

De organisatoren roepen de festivalgangers op, maatregelen te nemen om zich tegen de zon te beschermen, voldoende water te drinken, regelmatig de schaduw op te zoeken en omwille van de kans op onweer een regenjasje mee te brengen.

Op het festivalterrein is gratis drinkwater verkrijgbaar aan alle sanitaire blokken en kan men voor 1 drankbon uitzonderlijk 2 flesjes mineraalwater bekomen. Ook de gemeente Rotselaar voorziet buiten het festivalterrein extra waterbedeling.

Op het terrein hebben de organisatoren daarnaast ook bijkomende luifels voorzien om extra schaduw te creëren. Er wordt ook een team zonnecrèmeverdelers de weide opgestuurd. Aan de ingang zullen uitzonderlijk drinkbussen, thermossen, verfrissingsverstuivers, een plastic fles met water of frisdrank per persoon evenals paraplu’s en kleine parasols toegelaten worden.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in