De Franse rallykampioen Jean-Marie Cuoq heeft zondag in een Citroën C4 WRC de Rally Terre de Langres voor de zevende keer in tien jaar gewonnen. Het was de tweede manche van het Franse onverhardkampioenschap. Guillaume De Mévius werd tweede in de Peugeot 208 Rally Cup en achtste algemeen.

Net zoals in de openingsmanche van het kampioenschap nam Cuoq van bij de start de kop en stond die nooit meer af. Lionel Baud probeerde in zijn Ford Fiesta WRC te volgen, maar hij moest uiteindelijk ruim driekwart minuut toegeven op de kampioen. Cyrille Feraud werd in zijn Citroën Xsara derde, maar wel op ruim vier minuten.

In de 208 Rally Cup was er meer strijd. In de beginfase stond er geen maat op kampioenschapsleider José-Antonio Suarez Miranda, maar hij werd op de tweede wedstrijddag teruggeslagen. Uiteindelijk ging Frantz Comoli met winst lopen nadat hij op de slotproef de leiding nam. De Mévius profiteerde met enkele heel snelle tijden optimaal van enkele opgaves en werd tweede op amper vijftien tellen van Comoli. De volgende manche is de Terre de l’Auxerrois op 25 en 26 juli.