AB eert Thé Lau met vertoning afscheidsconcert
Thé Lau, Ancienne Belgique 21 juni 2014.

Onder de titel ‘RIP Lieve Thé’ toont de AB op maandag 29 juni het afscheidsconcert van Thé Lau en zijn band The Scene dat in hun zaal plaatsvond op 21 juni 2014. ‘Achter de schermen herinneren we ons Thé als een crème van een kerel’, meldt AB. Ook Eén en de Nederlandse televisiezenders staan stil bij het overlijden van de Nederlandse (liedjes)schrijver.

De Nederlandse tv-omroep PO3 zendt woensdagavond om 21.50 uur een portret van Thé Lau uit, gevolgd door het afscheidsconcert dat hij op 17 juni vorig jaar in de Heineken Music Hall gaf. Ook NPO1 en NPO2 trekken zendtijd uit om stil te staan bij het overlijden van de zanger.

Eén programmeert donderdag om 21.25 uur een heruitzending van het optreden van Thé Lau en The Scene op Nekka Nacht 2011.

Hun ultieme afscheidsconcert gaven Thé Lau en zijn The Scene op 21 juni vorig jaar in de AB. ‘Het was een onvergetelijke avond voor alle aanwezigen. Een collectieve ode aan de tijdloze vriendschap en aan de eeuwige dankbaarheid voor wat Thé Lau voor elk van ons betekend heeft’, laat AB woensdag weten in een persbericht.

Om Thé te eren, vertoont AB dat concert opnieuw op maandag 29 juni. ‘Wil je samen met andere zielsverwanten het allerlaatste concert dat Thé Lau met The Scene gaf in AB op 21 juni 2014 opnieuw beleven: wees welkom’, aldus AB. De inkom is gratis maar je moet wel reserveren . Er zijn maximum 2 tickets per persoon.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in