Dit waren onze reporters op de wei
De festivalreporters van De Standaard: Anke Vande Sompele, Jolien Vyverman, Hannah Schaevers, Jolien Decleer en Yasmine Sadri Foto: rr

‘De Standaard’ gooit zich deze zomer op de festivals. Enthousiast, nieuwsgierig en met een vijs los brengen we online verslag uit alsof u er zelf bij bent. Daarom hebben we onze reportersploeg uitgebreid. En wel met deze vijf mensen.

Anke Vande Sompele

Anke is 28. Ze is freelance reporter en presentatrice, en verkoopster. Als 16-jarige vond je haar op de festivalcamping maar nu reist ze liever over en weer naar huis voor een goede nachtrust.

 

Jolien Vyverman

Jolien is 25 en werkzoekende. Ze danst graag, altijd en overal. Haar eerste festival was Rock Werchter in 2003, maar haar favorieten zijn Pukkelpop en Primavera Sound Festival in Barcelona.

 

Jolien Decleer

Jolien is 21 en studente psychologie. Ook voor haar was Rock Werchter het eerste festival, in 2009. Haar mooiste festival tot nu toe: Pitchfork Music Festival in Parijs.

 

Hannah Schaevers

Hannah is 22 en studente geschiedenis. Festival-ergernissen kent ze niet, want 'is dat niet als vreugde op een begrafenis?'

 

 

Yasmine Sadri

Yasmine (22) is studente vergelijkende en internationale politiek. Haar favoriete festivals? Tomorrowland en Wireless Festival London.

 

 

Volg onze nieuwe reporters via www.standaard.be/festivals of mobiel via onze nieuwe app.