‘Natalia’ en Christoff presenteren nieuw muziekprogramma
Foto: VTM

In navolging van ‘Tien om te Zien’ pakt VTM opnieuw uit met een zomers muziekprogramma aan zee. En opnieuw wordt het een samenwerking met ‘Tegen de Sterren op’ en Nathalie Meskens.

Vorig jaar presenteerde Meskens samen met Willy Sommers ‘Tien om Tegen de Sterren op te Zien’. In de persiflage van ‘Tien om te Zien’ speelde Meskens Anne De Baetselier.

Deze zomer herhaalt VTM de formule, maar dan met een humoristische versie van het succesprogramma ‘Liefde voor Muziek’. In ‘Liefde voor Sterren tegen de Muziek op’ zal Meskens de televisieshow opvrolijken met haar alter ego Natalia. Aan haar zijde zal zanger Christoff staan.

In ‘Liefde voor Sterren tegen de Muziek op’ brengen zowel echte artiesten als hun lookalikes uit ‘Tegen de Sterren op’ covers van vroeger en nu. De opnames vinden plaats op woensdagavond 12, dinsdagavond 18 en maandagavond 24 augustus. De locatie is niet de dijk van Blankenberge, maar wel het Kleine Strand van Oostende. Op vrijdag 14 augustus komt de eerste aflevering op het scherm.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in