Bart Peeters vervangt Regi bij ‘The Voice’
Foto: © VRT - Joost Joossen

Zanger Bart Peeters wordt volgend jaar de nieuwe coach in het vierde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Zangeres Natalia neemt na een korte pauze de draad weer op.

Regi Penxten en Axelle Red zullen in het voorjaar van 2016 niet meer als coach te zien zijn in de VTM-show. Wegens agendaproblemen, luidt het bij de commerciële zender.

Toch moeten de fans van de talentenjacht niet treuren: Bart Peeters zal immers van de partij zijn. ‘Het was een stille droom om jonge getalenteerde mensen te kunnen begeleiden’, zegt de zanger. ‘Mijn ultieme ambitie is om iemand een carrière te laten uitbouwen na de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’.’

Bovendien keert Natalia terug. Ze paste nog voor het derde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’, om volop in te zetten op de lancering van haar internationale carrière. Die draaide echter uit op een mislukking. In het buitenland zat blijkbaar niemand te wachten op de Vlaamse zangeres, die momenteel aan een nieuwe plaat werkt.

‘The Voice van Vlaanderen’ lokte vorig jaar wekelijks bijna een miljoen kijkers. De concrete uitzenddatum van het nieuwe seizoen wordt later bekendgemaakt. Kandidaten kunnen zich alvast aanmelden voor de audities via thevoicevanvlaanderen.be.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig