In de marge van de CSIO-jumping van Lummen hebben chef d’équipe Dirk Demeersman, amazone Fabienne Daigneux-Lange en ex-Belgisch kampioen Niels Bruynseels de nieuwe outfit voor de internationals geshowd.

De basiskleur voor de nieuwe outfit is grijs omdat sponsor Horse2Me de modetrend van Parijs wilde volgen. Voor chef d’équipe Dirk Demeersman trouwens een heel toepasselijke kleur: ‘In België is niets zwart en niets wit, dus lijkt mij grijs best OK.’

Fabienne Daigneux-Lange had op de eerste dag van de Longines Spring Classic of Flanders al heel veel positieve reacties. ‘Van mooi tot heel elegant’. ‘En bovendien ook nog heel comforabel bij het springen ook’, vulde Niels Bruynseels aan.

Horse2Me zorgt niet enkel voor de kledij van alle ruiters, die voor België in de verschillende disciplines geselecteerd zullen worden, maar ook voor een aantal Fan Team-producten zoals T-shirts en vestjes. Sportief Directeur van de KBRSF, Wendy Laeremans, en de voorzitster van Equifan, Lies Vlaeminck, gaven in Lummen de start voor de nieuwe Equifan-campagne. ‘Wij zijn er van overtuigd dat wij op de Europese kampioenschappen van Aken en Helvoirt ons kunnen plaatsen voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro’, leidde Lies Vlaeminck de nieuwe campagne in.

‘Trouwens alle supporters die voor 21 juli tickets voor Aken bestellen op de Equifan-website kunnen er op rekenen dat zij allemaal in hetzelfde supportersvak zullen zitten en dat zij door ons ter plaatse voorzien zullen worden van Belgische vlaggen en andere attributen voorzien van de nationale driekleur.’

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig