Matias Suarez: ‘Ik wil terug naar Belgrano’
Foto: Photo News

Anderlecht-aanvaller Matias Suarez herstelt van een knieblessure in Barcelona, maar denkt intussen luidop na over zijn toekomst. De Argentijn liet in een Argentijns radio-interview vallen dat hij graag zou terugkeren naar zijn oude club, Belgrano.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

‘Ik heb sinds november niet meer gespeeld, maar de revalidatie loopt op zijn einde’, aldus Suarez bij het Argentijnse Radio Continental Cordoba. Toch blijft het de vraag wanneer het Argentijnse goudhaantje weer te bewonderen is in het shirt van Anderlecht. ‘Ik wil graag voor zes maanden of een jaar terugkeren naar Belgrano (zijn oude club, red.)’, zegt de Argentijn echter in datzelfde interview.

‘Dat zou een droom zijn. Er was tot een week geleden contact tussen mijn makelaar en de mensen van Belgrano. Zij wilden ook dat ik terugkeerde’, verrast de Argentijn, die nog tot 2017 onder contract ligt bij Anderlecht. ‘Ik zou graag terugkeren om dicht bij mijn familie te zijn, om me opnieuw goed te voelen bij hen, want ik voelde me lang slecht tijdens mijn blessure’, is Suarez openhartig. Bij Belgrano lieten ze niet na om de Argentijn te bedanken voor zijn ‘mooie woorden’. Het is maar de vraag hoe Anderlecht zal reageren op dit interview.