Driemaal goud voor Tom Waes

Tom Waes heeft drie keer goud gewonnen met drie van zijn meest recente programma’s. Op het prestigieuze WorldMediaFestival in het Duitse Hamburg viel hij in de prijzen met Reizen Waes, Wauters vs. Waes én De Blacklist.

In alle drie de programma’s speelt Tom Waes een hoofdrol.

De Blacklist won de eerste prijs in de categorie Children/Youth Special Entertainment. Het kinderprogramma, waarin Tom Waes zes onmogelijke kinderdromen probeert waar te maken, werd in 2014 uitgezonden op Ketnet en was een uitloper van De Checklist.

Wauters vs Waes won in de categorie Other Entertainment. Het programma was het resultaat van de samenwerking tussen Eén en VTM en werd op beide zenders uitgezonden. Tom Waes en Koen Wauters namen het in tien verschillende uitdagingen tegen elkaar op.

Reizen Waes behaalde goud in het genre Travel Documentaries. In het reisprogramma trekt Tom Waes naar acht niet voor de hand liggende vakantiebestemmingen die hij testte als mogelijke toeristische trekpleister.

Bovendien maken die drie programma’s ook nog eens kans op de Grand Prix, dé prijs der prijzen. De winnaars van de Grand Prix worden bekendgemaakt tijdens de WorldMediaFestival Awards Ceremony op 6 mei in Hamburg.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig