Elodie Ouedraogo breit vervolg aan samenwerking met JBC

Ex-atlete Elodie Ouedraogo kreeg voor een tweede keer carte blanche van de Belgische modeketen JBC. Na haar sweaterlijn pakt ze nu uit met een zomerse capsulecollectie in zwart en wit.

Voor deze collectie baseerde Elodie, die samen met cartoonist Jeroom haar eerste kindje verwacht, zich op de toegankelijkheid van de stuks.

‘Uit de eerste samenwerking leerde ik dat de collectie vooral draagbaar moest zijn. Ik heb me gefocust op comfortabele, vrouwelijke pasvormen’, klinkt het in het persbericht.

Naar eigen zeggen is de collectie gebaseerd op haar eigen garderobe en ligt ze in de lijn van wat vrouwen vandaag van mode verwachten.

‘Ik werkte met zwart en wit omdat ik een silhouet wou creëren dat bij zoveel mogelijk dames past. Felle of expliciete kleuren spreken niet iedereen aan’, aldus Elodie.

Nog volgens de voormalige topsportster is deze collectie gecreëerd voor vrouwen met een druk leven die van het werk recht naar een etentje of feest moeten.

Deze nieuwe lijn is vanaf 1 april verkrijgbaar in alle winkels en in de webshop van de keten. Prijzen voor deze negendelige collectie variëren tussen 29,90 en 49,90 euro.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in