George Clooney helpt Tom Ford met tweede film
Foto: photonews

De Amerikaanse modeontwerper Tom Ford bevestigde vorige maand al dat zijn tweede film er zit aan te komen, en nu kennen we ook al de eerste details. Zo zou George Clooney meewerken als producer, aldus The Hollywood Reporter.

Ford maakte eerder al bekend dat zijn tweede film, net zoals het gesmaakte debuut A Single Man uit 2009, een adaptatie is van een boek. Wélk boek, dat wilde hij nog even geheimhouden, maar dat is buiten The Hollywood Reporter gerekend.

Het entertainmentmagazine maakte dinsdag bekend dat Nocturnal Animals, zoals de tweede prent van de modeontwerper zou heten, gebaseerd is op het boek Tony and Susan van Austin Wright, verschenen in 1993.

Dat boek, een thriller verpakt in een roman, vertelt het verhaal van een vrouw die een manuscript krijgt opgestuurd van de man van wie ze twintig jaar daarvoor is gescheiden en sindsdien nooit meer heeft gezien.

Nog volgens The Hollywood Reporter zal ook George Clooney zijn stempel drukken op de film, want diens filmbedrijfje Smokehouse Pictures neemt de productie van de film op zich. Ford zal niet alleen opnieuw de regie in handen nemen, maar heeft ook het script geschreven.