Gescheiden vrouw biedt huis te koop aan en wil met nieuwe eigenaar trouwen
Foto: rr

Een Indonesische vrouw heeft een advertentie geplaatst voor haar huis, met een speciale bonus: ze biedt namelijk zichzelf ten huwelijk aan, indien een geschikte koper voor haar woning wordt gevonden. Dat meldde de lokale pers woensdag.

De advertentie voor de woning met twee slaapkamers in het district Sleman van de provincie Yogyakarta op Java werd vorige week geplaatst op BlackBerry Messenger en WhatsApp, maar groeide al snel uit tot een hit op het internet, eenmaal gepost op de sociale media, meldde de nieuwssite Tempo. 'Aanbod van de eeuw. Huis te koop en eigenares als echtgenote beschikbaar', schreef de 40-jarige Winallia. De gescheiden vrouw met een kind zei dat weinig mensen echt belangstelling toonden om het huis te kopen voor omgerekend 75.000 dollar. 'Maar de pers loopt hier wel de deur plat'.

De advertentie moest luchthartig zijn, maar ze gaf toe dat ze op zoek was naar een echtgenoot na 14 jaar als alleenstaande moeder te hebben geleefd. 'Ik had nooit gedacht dat ik zoveel sensatie zou verwekken. Ik wou gewoon maar mijn huis verkopen', zei ze. 'Maar als iemand zich aanbiedt, zal ik geen neen zeggen'.