Onverwachte wending op een trouwfeest in India. Nadat de bruidegom tijdens de ceremonie een epilepsie-aanval kreeg, besloot de bruid het huwelijk gewoon voort te zetten... met één van de genodigden.

Ze was boos omdat ze niets afwist van de aandoening van haar voormalige aanstaande.

De huwelijksceremonie van Jugal Kishore en zijn verloofde Indira was aanbeland bij het uitwisselen van bloemenslingers, toen de 25-jarige bruidegom plots tegen de vlakte ging, aldus de Times of India.

Indira, misnoegd omdat ze niet op de hoogte was van de ziekte, wilde haar huwelijksfeest echter niet laten vergallen. Ze besloot dan maar te trouwen met een kennis van haar schoonbroer, die als gast op het feest aanwezig was. Toen die prompt instemde, ging het uitwisselen van de slingers gewoon door. Ook de andere huwelijksrituelen werden voltrokken, inclusief het cruciale deel waarbij het gelukkige koppel zeven keer rond een heilig vuur wandelt.

Toen Kishore terugkeerde van de dokter, kon hij dan ook niet anders dan vaststellen dat zijn bruid er met een ander vandoor was. De ruzie die daarop ontstond, liep uit de hand en de politie moest tussenkomen. Er werd ook een klacht ingediend, maar uiteindelijk zouden beide families er in der minne uit geraakt zijn.