Grootste hit Thé Lau wordt campagnelied van Kom op tegen Kanker
Foto: 'cia Jansen

‘Iedereen is van de wereld’, de grootste hit van The Scene, wordt het campagnelied van Kom op tegen Kanker. De eerste regel daarvan wordt opnieuw ingezongen door Thé Lau.

Thé Lau is dit jaar hét gezicht van Kom op tegen Kanker. De Nederlandse zanger lijdt aan keelkanker en is uitbehandeld. Volgens de verwachtingen van de dokters zal zijn overlijden niet al te lang meer op zich laten wachten, maar daar trekt Thé Lau zich niets van aan.

De Nederlander blijft optreden en Iedereen is van de wereld, de hit van zijn band The Scene, is nu opnieuw opgenomen om het campagnelied te worden van Kom op tegen Kanker. Hij zong zelf de eerste regel van het lied in, waarna heel wat Vlaamse zangers en zangeressen het van hem overnemen.

‘We zijn Thé Lau zeer dankbaar dat hij wil meewerken aan de campagne van Kom op tegen Kanker’, zegt campagneleider Frank Deboosere. ‘Omdat hij zelf tegen de ziekte vecht, kan dit lied een hart onder de riem betekenen voor iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving met kanker af te rekenen krijgt.’

Deze artiesten zingen mee op de nieuwe versie van Iedereen is van de wereld:

Thé Lau, 2Fabiola ft. Loredana, Jasper Publie (Bandits), Bart Kaëll, Bart Peeters, Christoff, Clouseau, De Romeo’s, Free Souffriau, Gene Thomas, Gert Bettens (K’s Choice), Helmut Lotti, Noémie Wolfs (Hooverphonic), Jan Leyers, K3, Kate Ryan, Koen Buyse, Laura Tesoro, Milow, Natalia, Paul Michiels, Rick de Leeuw, Robby Longo, Ronny Mosuse, Johannes Genard (School is Cool), Sean Dhondt, Slongs Dievanongs, Stan Van Samang, Steven De bruyn, Guy Swinnen (The Scabs), Tom Helsen, Triggerfinger, Udo, Urbanus, Will Tura en Yevgueni.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in