Cara Delevingne is het gezicht van mannencollectie DKNY
Cara Delevingne tussen haar mannelijke collega's voor de lente 2015 mannencampagne van DKNY. Foto: DKNY.com
Het Britse topmodel Cara Delevingne is te zien in de lente 2015 mannencampagne van het Amerikaanse modelabel DKNY. Gehuld in kostuum, das en sneakers staat ze haar mannetje naast beroemde mannelijke modellen.

Delevingne staat op de campagnefoto’s samen met de mannelijke modellen Ben Nordberg, Jackson Hale en Sang Woo Kim onder de Williamsburg Bridge in New York. De foto’s, gemaakt door fotograaf Gregory Harris, tonen hoe ze in stijl een mannenkostuum, een das en een paar sneakers draagt.


Delevingne met haar vrouwelijke collega's in een reclamecampagne voor de vrouwencollectie van het merk. (Foto: DKNY.com)

Tegelijk is het 22-jarige model ook te zien in een reclamecampagne voor de vrouwencollectie van DKNY. Op deze foto’s toont ze samen met haar vrouwelijke collega’s Binx Walton, Xiao Wen Ju en Sam Rollinson een reeks ensembles die eerder een sportieve indruk geven en waarin rood-blauwe en pastelkleurige strepen de hoofdtoon vormen.

Delevingne valt duidelijk in de smaak bij het merk, want ze is dit jaar ook het gezicht van de lente 2015 ondergoedcollectie van DKNY. 

Vorig jaar ontwierp ze ook al een eigen collectie voor het label. ‘Ze hebben altijd mijn inbreng, mijn ideeën en mijn persoonlijke stijl aangemoedigd en ze zorgen ervoor dat iedereen zichzelf kan zijn’, vertelde Delevingne eerder aan WWD over haar samenwerking met het merk.