Concert AC/DC in twee uur tijd uitverkocht
Foto: ap

In twee uur tijd zijn alle tickets voor het optreden van de Australische rockgroep AC/DC op 6 juli uitverkocht. Vijftigduizend fans zullen het concert bijwonen in het Festivalpark Stenehei in Dessel, zo maakte organisator Live Nation zaterdag bekend.

De verkoop startte om 9 uur ‘s ochtends via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Via ticketmaster.be is intussen een wachtlijst geopend . Volgens Live Nation is het steeds zinvol te registreren op die lijst. Indien er tickets vrijkomen, door onbetaalde reservaties, worden die toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het principe ‘first come, first served’.

Live Nation waarschuwt voor het doorverkopen van tickets: kaartjes die op de zwarte markt aangeboden worden, zijn mogelijk ongeldig. Wie zich met zulk ticket aanbiedt aan de ingang, kan de toegang geweigerd worden.

AC/DC maakte ongeveer twee maanden geleden op radiozender Studio Brussel de belofte in 2015 naar België af te zakken. De legendarische rockers strijken neer in Dessel met hun ‘Rock Or Bust World Tour’.