Natalia stelt nieuwe vriend voor op de MIA's
Zangeres Natalia en Alexander Jackson. Foto: VRT - Jokko
Een van de grootste blikvangers op de rode loper van de MIA's: Natalia (34) die haar ‘nieuwe’ vriend Alexander Jackson (33) voorstelde. ‘Al hebben we de voorbije maanden zeker niet bewust verstoppertje gespeeld. Maar ik laat me nooit opjagen’, vertelt ze vandaag in Het Nieuwsblad.

‘Dat ik Alex naar de MIA’s meegenomen heb, was eigenlijk een ingeving van het moment', aldus Natalia. 'Ik had gewoon zin in een fijn feestje met hem. Het gaat heel goed tussen ons. Ik ben echt heel gelukkig met Alex.’

‘Liefde op het eerste gezicht’, zo herinnert Alexander Jackson zich zijn eerste ontmoeting met Natalia, goed een jaar geleden. Hij werd geboren in Miami en groeide daar ook op, maar toen zijn basketbalcarrière op een laag pitje kwam te staan, schoolde hij zich bij in de psychologie en verhuisde hij naar Duitsland. Daar begeleidt hij momenteel militairen.

‘Ik kwam haar tegen op een feestje in Brussel. Ze vertelde me dat ze een zangeres was. Dat zal wel, dacht ik. In de Verenigde Staten noemt zowat elke vrouw zich een zangeres. Maar toen ze op straat voortdurend werd aangeklampt voor een handtekening of om mee op de foto te gaan, wist ik dat het menens was’, vertelt hij lachend.

Samenwonen doet het stel nog niet. ‘Maar we pendelen voortdurend over en weer. Een rit van 2,5 uur, dus dat stelt niets voor.’