Fans steunen Michael Schumacher met bijzondere actie
Foto: Marcus Simaitis, Bild.de
Gisteren was het de verjaardag van Michael Schumacher en voor zijn fans was dat het moment om in Kerpen samen te komen voor een speciale actie waarmee ze hun sportheld wensten te steunen.

Een dik jaar geleden maakte Schumacher zijn ski-ongeval mee en enkele dagen later werd Schumacher 45 jaar terwijl hij in een coma lag. Nu een jaar later ligt de Duitser niet meer in coma maar gisteren had de Duitser niet veel redenen om te vieren.

Op zijn 46ste verjaardag is Schumacher immers bezig aan een lange en zware revalidatie en blijft het afwachten hoe zijn toestand verder evolueert. Op de steun van zijn fans kan hij echter blijven rekenen.

Gisteren kwamen er in het Duitse Kerpen, waar Schumacher zijn eigen kartcircuit heeft, heel wat fans van de Duitser samen. Ze wensten hun idool te steunen door 46 balonnen op te laten met daaraan telkens een wenskaart. Op de wenskaarten staat het adres van Schumacher vermeld met de vraag aan de vinder van de balon om de wenskaart naar Schumacher op te sturen.

'We willen samen met de familie van Schumacher vooruit kijken. Ook zij vinden dat je verder moet in het leven,' aldus Reiner Ferling van de fanclub van Michael Schumacher tegenover 'Express'. 'We hopen dat je op je 47ste verjaardag opnieuw bij ons bent.'

Meer F1-nieuws op F1journaal.be: