In februari 2015 brengt zender Vijf een Vlaamse versie van het Nederlandse programma 'Alle Dagen Seks', waarbij vijf koppels gevolgd worden die dertig dagen lang elke dag seks met elkaar hebben. Het programma zal gepresenteerd worden door Annelien Coorevits en Ann Reymen, die met dit programma haar debuut maakt op Vijf.

Het programma Alle Dagen Seks gaat over de ervaringen van de vijf koppels die elke dag seks hebben, maar anders dan in Nederland vat Vijf het format breder op. Er komt een enquête in heel Vlaanderen, die peilt naar wat seks betekent voor de Vlamingen, naar hoe gelukkig we zijn met ons seksleven en wat we liever anders willen.

Op basis van de enquêteresultaten worden nog voor het einde van het jaar vijf representatieve koppels gekozen die door host Ann Reymen en reporter Annelien Coorevits worden uitgedaagd om dertig dagen lang elke dag seks te hebben en te evalueren wat dat doet met hun relatie. Door ook andere koppels aan het woord te laten over wat er in hun slaapkamer gebeurt, wil de zender een eerlijke en herkenbare kijk geven op wat er zich afspeelt tussen de Vlaamse lakens.

Ann Reymen, vooral bekend als radiopresentatrice, maakt met Alle Dagen Seks haar debuut op Vijf. Zij zal het studioprogramma vier weken lang in goede banen leiden, terwijl Annelien Coorevits op pad wordt gestuurd op zoek naar pittige weetjes en speeltjes. De koppels zullen in de studio bijgestaan worden door een seksuoloog.