Eerste beelden nieuwe programma’s Tom Waes, Lieven Scheire en Cath Luyten op Eén
Bart Peeters en Siska Schoeters. Foto: Eén

We krijgen na nieuwjaar heel wat nieuwe programma’s te zien op Eén: De schuur van Scheire van Lieven Scheire, Reizen Waes met Tom Waes, Bart & Siska, een talkshow met Bart Peeters en Siska Schoeters, en We‘re going to Ibiza met Cath Luyten.

Eén van de speerpunten moet de nieuwe latenight talkshow Bart & Siska worden. Het vervangt tijdens de winter Café Corsari. Het begint om 22.00 uur, terwijl Café Corsari al om 21.25 uur begint, om de rest van het avondblok meer ruimte te geven. De show start op 12 januari en zal van maandag tot donderdag te zien zijn.

Vanaf 23 februari neemt Cath Luyten het met ‘We’re going to Ibiza’ over van Bart en Siska.

Elke maandag volgen we in Afspraak in Rio enkele beloftevolle Belgische sporters op hun weg naar de Olympische Spelen van Rio De Janeiro 2016. We zien het harde werk achter de schermen van onder ander wielrenster Jolien D’Hoore, tienkamper Hans Van Alphen, zwemmer Pieter Timmers, volleybalcoach Gert Vande Broek...

Hallo Televisie vertaalt een buitenlands succesrecept naar de Vlaamse huiskamer. Het filmt kijkers die thuis vanuit de zetel commentaar geven op wat ze op televisie zien. Elke dinsdag om 20.40 uur.

Tom & Harry wordt een nieuwe fictieserie op dinsdagavond. Een verhaal over een vrouw die het wijnbedrijf van haar overleden man tot een succes maakt, en de verloving van haar enige zoon Tom kan vieren, tot het noodlot toeslaat. Met onder ander Gilles De Schryver, Tine Embrechts, Frank Focketyn, Sien Eggers en Karlijn Sileghem.

In Ja Jan zegt Jan Van Looveren zestig dagen lang ‘ja’ op elke vraag die hij krijgt. Van Looveren ken je uit de humoristsiche programma’s Trigger Happy, M!LF en als de Joerie in reclamespotjes van Jim Mobile.

Lieven Scheire mag zich samen met Henk Ryckaert in ‘De Schuur van Scheire’ uitleven met vrolijke wetenschappelijke experimenten.

Tom Waes trekt zondagavond weer op avontuur in een twee reeks van ‘Reizen Waes’.

Via Annemie krijgt na het succes van de eerste reeks een vervolg. Luchthaven 24/7 doet dan weer erg hard denken aan ‘Het leven zoals het is: De Luchthaven’. Ook het vertrouwde blok Dagelijkse kost, Het journaal, Iedereen beroemd en Blokken komt terug.

Ontdek alle programma’s op de site van Eén .Via deze ludieke test kan je zelf uitzoeken welke programma’s het beste bij jou passen.

Netmanager Olivier Goris gaf ook nog mee dat de soap Thuis dit najaar het best bekeken programma was. Niet toevallig dat de zender daarom eerder vandaag al bekend maakte dat Thuis een maand langer zal lopen . De seizoensfinale valt dus niet eind mei, maar eind juni.

Zowat alle bekende gezichten van Eén wonen de voorstelling bij.

Ook Bart Peeters, Tom Waes, Siska Schoeters en Annemie Struyf tekenen present.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig