Maaseik kan niet opnieuw stunten, ook Antwerpen verliest
Maaseik kon geen tweede opeenvolgende stuntzege realiseren Foto: Twitter

Maaseik is er woensdag niet in geslaagd om een tweede stuntzege te realiseren in de Champions League: tegen het Turkse Ankara werd het 3-1. De setstanden waren 25-17, 21-25, 25-15 en 25-23. Antwerpen was dan weer een maatje te klein voor het Poolse Belchatow, het werd 3-0 (25-17, 25-18 en 25-17).

Maaseik startte met een 3-2 zege tegen het Franse Tours. In poule G is het voorlopig derde met twee punten. Tours en Purugia moeten woensdagavond nog aan de bak.

Antwerpen won twee weken geleden in groep F nog met 3-1 van Innsbrück. Belchatow staat aan de leiding met zes punten, de Belgische bekerhouder is tweede met drie punten. Budejovice en Innsbrück spelen later op de avond nog.

Roeselare, de Belgische landskampioen, won dinsdag in groep A met 3-2 van Piacenza en staat in die poule met vijf punten uit twee wedstrijden aan de leiding.

De zeven groepswinnaars en de beste zes nummers twee plaatsen zich voor de eerste ronde van de play-offs. De overblijvende tweede en de beste drie derdes worden opgevist in de Challenge ronde van de CEV Cup.