Roep om Origi bij Liverpool steeds luider: Sturridge langer uit
Daniel Sturridge Foto: pn

Blessureleed blijft Daniel Sturridge, spits bij Liverpool, achtervolgen. De Engelse international werkte volop aan zijn terugkeer na een afwezigheid van enkele weken, maar op training liep de spits een nieuwe dijbeenblessure op. Dat melden de ‘Reds’ woensdag op de clubwebsite. De roep van Liverpool-fans om de uitgeleende Rode Duivel Divock Origi vervroegd van Lille naar Anfield te halen klinkt daardoor steeds luider.

De ploegmaat van Simon Mignolet liep in september al eens een blessure aan het dijbeen op, om vervolgens in oktober zich tijdens een training ook te blesseren aan de kuit. De Engelse spits speelde dit seizoen slechts drie wedstrijden voor Liverpool. Zijn rentree zou, zo staat te lezen op de website van BBC, nog eens uitgesteld worden met zes weken.

Mignolet en co. beleven een moeizaam seizoen en staan pas 11e met 14 punten, dat zijn er al 15 minder dan leider Chelsea. Vooral in het aanvallende compartiment stokt het, waar onder meer Mario Balotelli niet het gewenste niveau haalt.