Club Brugge neemt afscheid van persverantwoordelijke
Foto: Vum

Klaus Van Isacker verlaat Club Brugge als hoofd public relations en communicatie. Van Isacker werkt de komende weken de lopende dossiers nog af en keert daarna terug naar de mediawereld. Bij Club wordt hij opgevolgd door huidig communicatiemedewerker Kirsten Willem. Dat maakte Club Brugge maandag bekend.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

‘Hoe moeilijk het ook is om bij Brugge weg te gaan, toch is het een beslissing die ik moet nemen’, aldus Van Isacker. ‘Het zijn bijzonder boeiende tijden in medialand, en ik wil daar opnieuw deel van uitmaken.’

‘Ik bedank alle medewerkers van Club Brugge voor de fijne collegialiteit, voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert voor de kans om gedurende bijna twee jaar in het hart van mijn favoriete club te kunnen functioneren, spelers en trainers voor de manier waarop we hebben kunnen samenwerken. Tot slot wil ik een eresaluut brengen aan de supporters van Blauw-zwart, het zijn de beste in de wereld’, besloot Van Isacker.

‘We verliezen een getalenteerde medewerker maar we behouden een echte Club-fan’, luidde de mededeling van Club Brugge. ‘Onze wegen zullen elkaar zeker nog kruisen.’

Van Isacker begon zijn journalistieke carrière bij Het Laatste Nieuws, leidde tien jaar lang de nieuwsdienst van VTM, was Directeur Redacties van De Tijd/L’Echo en Algemeen Hoofdredacteur van De Morgen. In november 2011 startte Van Isacker bij televisie productiehuis Eyeworks, waar hij voetbalprogramma’s ontwikkelde voor Belgacom TV en executive producer was voor o.m. de Gouden Schoen. Sinds januari 2013 was hij aan de slag bij Club Brugge.