Naar de kapper voor het goede doel

Voor het derde jaar op rij organiseert L’Oréal in Brussel een kappersmarathon voor het goede doel. Op Wereldaidsdag zullen tientallen kappers uit heel België twaalf uur lang knippen en brushen voor Sida’SOS.

In het kader van het programma Hairdressers against Aids organiseert L’Oréal op maandag 1 december voor het derde jaar op rij een kappersmarathon. Een zestigtal kappers uit heel België zullen elkaar tussen 10.00 en 22.00 uur aflossen om zoveel mogelijk kanten van een nieuwe snit of brushing te voorzien.

De 25 euro die daarvoor in ruil wordt gevraagd, wordt integraal doorgestort naar Sida’SOS, een organisatie die talrijke preventiecampagnes voor jongeren organiseert om hen te blijven waarschuwen voor de gevaren van seksueel overdraagbare ziektes. Vorig jaar bracht de actie in totaal 8.500 euro op.

Wilt u deze actie zelf steunen? Maak een afspraak telefonisch via 02/210.06.66 of via e-mail (nika.gordts@loreal.com). De kappersmarathon gaat door in de Academie L’Oréal België, Keizer Karellaan 584, 1082 Brussel.