Te koop: liefdesnestje van 160 miljoen
Foto: palazzodiamoreestate.com

Een luxueuze villa in het Californische Beverly Hills staat voor 195 miljoen dollar (ongeveer 160 miljoen euro) te koop. De paleisachtige villa in mediterrane stijl met 12 slaapkamers en 23 badkamers ligt in een 10 hectare grote tuin.

Het ‘Palazzo di Amore’ beschikt over een wijngaard, een waterval en zwembaden. Het twee verdiepingen tellende complex met ‘spectaculair uitzicht’ is met de beste materialen gebouwd, luidt het voorts. Dat schrijft vastgoedmakelaar Joyce Rey op haar website.

De huidige eigenaar is de Amerikaanse miljardair en bouwondernemer Jeff Greene. Volgens de Wall Street Journal en de Los Angeles Times van donderdag had Greene het nog niet voltooide complex in 2007 na een faillissement voor 35 miljoen dollar verworven. Hij investeerde nog eens rond de 25 miljoen dollar in de verdere afwerking, zei Greene in de Wall Street Journal.

Naast een bioscoop voor 50 toeschouwers is er ook een balzaal, waarin 200 gasten aan tafel kunnen geplaatst worden. Er is ook een parking waar gemakkelijk 150 wagens een plaatsje kunnen vinden, luidt het. Bekijk meer foto’s op deze website.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig