Lokeren-aanvoerder Overmeire: ‘Gemiste kans’
Foto: Isosport

Lokeren-aanvoerder Killian Overmeire zat na het 1-1 gelijkspel van donderdag tegen Trabzonspor in zak en as. Overmeire besefte dat er meer inzat voor de Belgische Bekerwinnaar en bovendien moest de middenvelder na de pauze naar de kant met een blessure aan de ribben. ‘Dit is een gemiste kans’, vertelde hij na de wedstrijd.

‘In de eerste helft hadden we kansen om het af te maken, bij de pauze hadden we op voorsprong moeten staan. Maar als je het niet afmaakt, valt het doelpunt vaak aan de andere kant en dat was dus ook vandaag het geval. We moeten efficiënter zijn, maar ik denk dat het leergeld is dat we nog moeten betalen. Met drie punten minder dan Trabzonspor wordt het moeilijk om ons nog te kwalificeren. Zolang het mogelijk is, blijven we er echter in geloven’, aldus Overmeire.

De Lokerse aanvoerder sukkelt al langer met een blessure aan de aanhechting van de ribben aan de spieren. Vooraf was hij twijfelachtig, maar hij kon toch starten met inspuiting. ‘Ondanks nog een inspuiting tijdens de pauze, kon ik nadien niet meer verder en dus vroeg ik om mijn vervanging’, bekende de middenvelder. Volgens Lokeren-coach Peter Maes is Overmeire waarschijnlijk out voor de derby van zondag tegen Waasland-Beveren.