Vrachtwagen in schaar blokkeert E34 richting Antwerpen
Foto: pvl

De E34/N49 richting Antwerpen is vrijdagochtend om iets voor 7 uur volledig versperd geraakt door een ongeval met een vrachtwagen en twee personenwagens, net voor de werfzone in Beveren. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De 44 ton zware vrachtwagen is door de aanrijding in schaar gegaan. Het verkeer moet de snelweg verlaten in Vrasene, wie die afrit al voorbij is, moet wachten tot de politie de pechstrook kan vrijgeven.

Bij het ongeval zouden slechts enkele lichtgewonden gevallen zijn, maar het takelen van de drie voertuigen zou nog een hele tijd duren. Vanuit Brugge en Zelzate kies je richting Antwerpen dan ook beter voor de E17.

Ook vanuit de Kempen en Hasselt is het vrijdagochtend niet evident om in Antwerpen te raken. Op de E313 in Wommelgem belandde een partij glas op de rijbaan, twee rijstroken zijn daar versperd. Het is er al ruim een uur aanschuiven geblazen vanaf Massenhoven op de E313 en vanaf Zandhoven op de E34, aldus nog het Verkeerscentrum. Wie over langere afstand vanuit Hasselt richting Gent wil, rijdt beter om via Brussel.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig