Tim Verbergt en Bert Redant hebben zondag de slotrace van het Belgian Racing Car Championship (BRCC) in Zolder gewonnen. Ze verzekerden zich zo ook van de titel.

Slechts zestien wagens verschenen aan de start van de laatste race, met de Porsche 911 GT3 R van Dylan Derdaele in de poleposition. De Aston Martin van Frédéric Bouvy-Michael Schmetz kon niet meedoen in de strijd om de overwinning, zij gaven op na mechanische problemen. Ook de andere Aston Martin, bestuurd door Tim Verbergt, Bert Redant en Enzo Ide, moest de race bijna staken. Ide remde te laat voor een chicane en belandde vervolgens in de banden. Hierbij tikte hij Anthony Kumpen aan, maar beide wagens geraakten terug op de baan.

De overwinning ging uiteindelijk naar Verbergt-Redant-Ide, die zo ook de eindwinst in het BRCC veilig stelden. Ondanks remproblemen ging het zilver naar Dylan Derdaele, Kenneth Heyer en Xavier Maassen. Zij finishten 50 seconden na de winnaars. De derde plaats was voor de Audi van Anthony Kumpen-Bert Longin-Franck Belien, voor de Porsche 991 Cup van Bart Van Haeren-Pieter Hoevenaers-Yannick Hoogaars. De top vijf werd vervolledigd door Hans en Franck Thiers (Ferrari 458 Italia).