Megadeth-zanger: ‘Help ons mijn schoonmoeder te vinden’
Foto: 'cia Jansen

Dave Mustaine, mastermind achter thrashmetalband Megadeth, mag dan de naam hebben een ‘enfant terrible’ te zijn, als het over familie gaat tapt de zanger/gitarist toch uit een ander vaatje. Zo heeft hij op een persconferentie het grote publiek om hulp gevraagd in de zoektocht naar zijn vermiste schoonmoeder. Dat meldt Fox News zondag op gezag van de krant San Diego Union-Tribune.

De 75-jarige Sally Estabrook heeft Alzheimer en is voor het laatst in Californië gezien op 4 oktober. Zij was verdwenen toen haar man een douche nam.

‘Wij hebben uw hulp nodig’, zei haar schoonzoon Dave Mustaine, gezeten naast zijn vrouw Pamela Anne Casselberry, op een persconferentie in het hoofdkwartier van de sheriff in San Diego.

Eerder had Mustaine aan de krant verteld dat zijn schoonmoeder misschien mee optrekt met daklozen en riep hij toen ook al het publiek op uit te kijken naar de vrouw. Ook vroeg de metalzanger via Twitter zijn vrouw Pam in gedachten te houden, en vroeg hij ‘hen die willen bidden, te bidden’.

Mustaine werd in 1983 de deur gewezen bij Metallica, waarop hij prompt zijn eigen band Megadeth boven de doopvont hield. Ook dat werd een succesverhaal met 50 miljoen verkochte platen wereldwijd.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig