H&M lost eerste teaservideo van collectie Alexander Wang

Op 6 november is het zover en mogen alle fans aanschuiven voor de langverwachte collectie van Alexander Wang voor H&M. De Zweedse kledingketen laat na wat foto’s nu ook een eerste teaservideo op ons los.

De Amerikaanse ontwerper Alexander Wang (naast zijn eigen lijn ook hoofdontwerper bij Balenciaga) is de volgende naam op het lange lijstje gastontwerpers die sinds de eerste samenwerking met Karl Lagerfeld in 2004 een collectie hebben ontworpen voor de Zweedse kledingketen H&M.

Nadat er eerder al enkele foto’s waren vrijgegeven van de collectie, krijgen we nu ook al een eerste video te zien. Die werd via Instagram gelanceerd, net zoals de samenwerking zes maanden geleden werd aangekondigd.

 
Loading

A glimpse at the #ALEXANDERWANGxHM collection, available 11/06 @hm #getready #AWRemix

View on Instagram

 

Wang (nog steeds pas dertig jaar oud) knipoogt bij zijn eigen collecties altijd wel naar streetwear, maar gaat voor zijn collectie voor H&M nog een stapje verder met leggings, sporttopjes en dito shorts. Hij vroeg ook twee atleten (voetballer Andy Carroll en kickbokser Rivaldino dos Santos) om model te spelen in de nieuwe campagne.