Obbi Oulare krijgt al een contractverlenging
Foto: BELGA

Obbi Oulare heeft zondag zijn contract opengebroken bij Club Brugge. De jonge spits, die vorig weekend pas zijn eerste blauw-zwarte doelpunt scoorde tegen KV Kortrijk, verlengt zijn contract tot 2018. Dat meldt Club Brugge op de eigen website.

De huidige verbintenis van Oulare liep af in 2016. De zoon van Souleymane (die eind jaren ‘90 furore maakte bij Racing Genk) is blij met zijn contractverlenging.

‘Het vertrouwen dat Club me schenkt, betekent heel veel voor mij’, zo licht hij toe op de website van de Bruggelingen. ‘Ik kan nergens beter zijn voor mijn verdere ontwikkeling en wil Club en de fans nog veel teruggeven.’

In de zomer van 2013 kwam Oulare bij Club Brugge terecht, na omzwervingen bij Anderlecht en Rijsel. Bij de beloften had hij samen met Nikola Storm en Tuur Dierckx een groot aandeel in de gewonnen titel.

‘Met Obbi stoot al de zesde speler uit de Club Academy door naar de A-kern’, zo vertelt Pascal De Maesschalck, hoofd van de Club Brugge Academy. ‘Dit is dan ook een bekroning voor het harde werk van al onze medewerkers en coaches in de Academy. Het toont aan dat we met onze jeugdopleiding vast en zeker op de goede weg zijn, we voelen het vertrouwen van de coaches van het eerste elftal.’